Argumenti za rast dionice Apple

Dionica Apple (AAPL) je jedna od najzanimljivijih dionica mnogim ulagačima, pa čak i na našim prostorima, koji se bave ulaganjima na globalnim tržištima. Danas sam primjetio odličan članak o dionici Apple(AAPL) i skrivenim potencijalima za rast koje posjeduje. U prilog rastu dionice ide i objava američkih Federalnih rezervi iz koje se može zaključiti da se još ne razmišlja o daljnjem povećanju kamatnih stopa. Obilje jeftinog novca tako i nadalje nastavljati podupirati rast američkih dionica.

Applove najjače uzdanice su mobiteli i tableti koji posljednjih godina imaju veliku konkurenciju od strane uređaja pogonjenih Andoidovom platformom (prvenstveno Samsung, LG …), tako da bi se moglo zaključiti da je Apple dosegao rekordne prodajne rezultate i da je bez inovacija teško očekivati daljnji rast dionice. No, Apple ima i tajno oružje za konkurentsku trku i za održanje, pa i povećanje financijskih prihoda. Pročitajte cijeli članak OVDJE. 

Analizu američkog tržišta s posebnim osvrtom na dionicu Applea pogledaj klikom na sljedeći video:

Analiza dionice Apple

Alat koji se koristi u videu je jedinstven analitički alat koji analizira preko 10.000 američkih dionica jednim klikom i pronalazi trenutno najzanimljivije dionice za kupnju. Trenutno, 30.03.2016. godine dionica Applea ne sugerira se za kupnju jer je dugoročni trend negativan (crveni mjesečni trokutić), dok je kratkoročni trend (zeleni tjedni trokutić) pozitivan. Takav rezultat označava kretanje dionice bez jasnog trenda. Čekamo da kratkoročni trend postane negativan ili da se dugoročni trend pretvori u rastući (zeleni mjesečni trokutić). Dakle, za sada je najpametnije ostati postrance i pratiti razvoj događaja.

ZATRAŽI BESPLATNU DANAŠNJU ANALIZU APPLE DIOICE!

(klikni ovdje za trenutnu dostavu analize putem e-maila)

Leave a Reply